Sunday, December 13, 2015

bila aku tahu ade lagi orang stalk blog aku, aku fikir still nak biarkan blog ni wujud ke atau nak tutup je terus? rasa macam nak delete je sebab rasa macam dah takde mende kot bukannye penting but still that fikir blog isthe only one media social i had yang aku boleh bagi view, boleh share everything here. boleh cerita itu, ini without burden to people. kadang-kadang cerita bende kat semua orang, orang bukannya interested nak dengar. mungkin dengar, but more to nak jaga hati actually. you know, these day banyak betul jenis offended people. i dont talk bout anyone else, but me.

i just canot stand to see people who i love macam x bagi attention. i dont care who you are but as long as u are important to me, i do care. tapi bile sejak besar ni, serious rasa macam tak payahlah pikirkan. i dont know since bila lah, i stop to hold people. there is nonthing to keep this kind of person to me. because at the end, i will live by my own. alone. fight with my own feeling.alone.

but these days lately, having someone beside me like him, is such a blessing. i am really dont put hope in this relationship sebab kalau ada jodoh adalahh but i couldnt stop praying that he would be my first serious relationship and last. bukan seronok pun jatuh cinta banyak kali. bukan seronok pun ada bae ramai. rasa macam ntah pape pun ada. i just wonder how can lah budak budak ni boleh sayang ramai perempuan/ lelaki at the short period. tak taulah nak respect ke bende tp gua memang x respect org gini doh. benci ada ah. hahaha ( padahal pakwe aku pun jenis kaki bae jugakk lololo )

ok lah back balik ok. back balik nak cakap pasal zaman degreeee ni tak gembira doe. hadap assignment dah satu hal. hadap quiz test satu hal. hadap member member plastik satu hal. betul lah kan org cakap, the more you grow, the less you trust. memang! memang! contoh kang, kalau nak cerita apa aa, x payah lah cerita. sekejap je dia simpan lah. lepastu dia sakit hati, habis lah babun cite kau tersebar sampai pelusok duniaa hahah shit betol jenis perangai macam ni. aku pun dah terjebak sama ni tapi slow slow aku nak ubah. betul betul nak ubah.

sebab kalau kite benci kemungkaran orang buat tapi kita buat jugak . hm rasa macam munafik sangat. hmm..

malasnya. mengantuknya. till next time. bye.

by the way, kalau mu baca lagi blog aku. thank you so much for the feelings you had for me. aku hargai tapi tapi tapi aku bukan yang terbaik untuk mu. cepat kahwin okay? bye :)

0 komen:

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design