Sunday, August 30, 2015

bahagia eceh

lagi seminggu lagi aku nakk masuk sem 4. lamanya tak mengadu kat blog ni. rindu rindu jugak, tapi time nak tulis tu, time tulah takdak wifi lah, takdak idea lah apalah inilah.

aku bangga sape sape yang masih kekal blog. mengadu itu ini kat blog, omg, like seriouslyyy tabahnya korang masih lagi duk blogging share itu ini. tapibetol lah, blog satu medium yang tepat untuk mencurah segala benda ( yang pasti don't let anyone who knows you read ur blog hihi ). dulu sikit sikit bende sedih pun nak cerita, lah ni bile dah besar, skit skit pendam,sebab tu lah tak berapa terurus emosi haha.

well. sat benda nak cakap alhamdulillah. alhamdulilahh sangat Allah SWT dah bagi aku semua serbi cukup lengkap. family yang caring walaupun yelahh kadang ade lah sikit sikit benda yang kekurangan tu tapi tapi selalu aku pesan kat diri sendiri, orang lain lagi sedih takdak keluarga, orang lain lai sedih ade keluarga tapi disisihkan. Allahu. mula lah aku nak terimbas balik dulu dulu, time nilah ye dak nak hargai family, ani dah habis aku belajar, kerja lagiii :( sedihnyaaa :(

and and and part paling best bile Allah SWT dah kurniakan DIA! haha, this side of me is a little bit annoying bt i dont know like seriouslyyy gua macam dah yakin inilah jodoh yang tepat untuk aku (kahkah)kadang bukan apa, yang jauh tu lah kite duk cari, yang dekat kita buat endah tak endah.

Ya Allah, i've never felt this wayyyyy. i've never felt love somebody else (other than my family) strongggg macam ni. sampai satu tahap takot sangat kehilangan. honest to speak, dulu i dont reall mind about lsoing because i know one day org akan melangkah pergi jua dalam hidup kita but totally not HIM. sedaya upaya doa dekat Tuhan, mintaklah dia jodoh yang betul dan t'akhir since its been for yearsss i dd not involved with this kind of relationship but kali ni serious, maknanya serious niat nak kawin tu ada tapi not now lah hahaha mampus lah nak kalu nak kawinnn tengah belajar. dahlah anak sulung banyak lagii nak pikul ni haha

okay let me teruskan cerita pasa ldia supaya nanti kalau betul ade jodoh panjang umur and i will show this to him supaya dia tahu yang orang syg dia sebenarnye sebab selalu kalau dia tanyeee memang taklah nak jawab. tak pahamlah, kalau dah au involved dalam relationship of course lah sayang kan? tapi kadang pelik jugak org yang dah clash tak sampai 1,2 bulan lepas tu dapat pengganti then cakap sayang pulak kat orang baruu and like seriously? habis tuu mana pergi rasa sayang ex ex yang duluu tuu?? omg tak tahulah depa hidup macam mana silih ganti tukar pasangan -.-

haha, saje tau buat modal nak cakap pasal dia jewww haha tak tahulah i am overly addicted to him tapi diam diam je. layan pun macam member, sama macam dulu. kadang dengar die complain jugak kite layan dia x sama macam ex diaa... -.-'

rasa macammmmmmmm hishh dah tuuu kenapa x pergi couple je dengan ex baliikkk , kdg t'lintas jugak nak cakap tapi takpelahhh demi nama Allah aku dah tengok keihlasan dia, bukan setahun tapi dah 7 tahun kenal perangai masing-masing jadi terima lah kekurangan dan kebaikan masing masing ye dakk?

dia pun dah cukup baik terima kekurangan aku. perangai loklaq nilah dia duk suka dari dulu tapi katanya aku jual mahal haha. gile bhai, sebab kesetiaan menunggu tulah buat gua respekk terus lah bagi peluang, dan alhamdulillah sampai hari ni bahagia HAHAHA. 

so sayang kalau dah baca, ni lah ikhlas dari saya. nanti saya update lagi. kah. okay bye :)


0 komen:

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design