Thursday, May 21, 2015

oh hai

Assalamualaikum. Well, hye and heellooooo....

masa aku tengah berblogging ni, aku tengah skip satu kelas ELC. My habit ni dari zaman sekolah sampai masuk U pun masih tak berubah and pardon me, that why i called "HABIT" - something which i cannot change easily.

oh well, sebenarnya aku rindu sangat nak blogging like past. lama sangat tinggal and i dont know how to start back, haha. ayat cliche, huh.

aku dah part 3 in degree accountancy. and i dont know life at U was pretty hard, damn hard! too much things to handle, too much feelings to care, and i'm totally give up with my own life actually. haha. that's not sound funny actually and why i must typed "haha". nahhhh.

and i dont ever believe i turn to 21 already tapi masih lagi kebudak-budakan. masih lagi nak argue, masih nak terasa hati dengan member member. kawan kawan kat sini damn funny tapi tak tahulah kenapa gua masih x mampu lagi nak adapt dan masih lagi diburu dengan kerinduan yang bertalu-talu kepada geng matrik dan geng sekolah.


haih.

dan sedar tak sedar, dah masuk Bulan Syaaban. Lagi beberapa hariii nak dekat dengan Ramadhan. tapi tak tahulah kenapa since masuk U ni jugak, i just felt my life is not really blessed. macam mana tah nak start cerita ni ehh, rasa macam entah. aaaaaahhhhhhhh

should i stop typing?
yes. i should. :-(

okay bye. 


0 komen:

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design