Friday, September 5, 2014

Apa apaa jelahh

Tadi saje aku bukak blog sebab nak delete delete balik semua post. Niat memang nak permanent delete blog ni, tapi rasa baik tak payahlah.

sebab, kalau tanpa blog ni, tak merasa aku nak gelak sensorang sensorang baca post diri sendiri.

aku berblog dari form2, tapi entri aku yang ada since aku akhir form 5, yang lain? DAH DELETE.

menyesal, padahal boleh je kan revert to draft. Kalau tak, mesti boleh baca post masa aku belum matang tu. Sekarang pun bukannya matang sangat, tapi bolehlah maju sikit otak dari dulu.

lepastu, penuh dengan gambar selpie. Ohh seriously ah! Zaman aku selpieee tu, masa tu trend selpie tak famous lagii! Bile selpie dah jadi trend, aku pulak x minat nak selpie lagi. Sebab? Pipi gua dah tembam, malu nak selpie. Ohhhhh this is ssooo sad. 

Lagi 3 hari aku nak balik Melaka. Nak start sem 2. 

Sem 1 aku tu pengalaman buruk. Toksah cerite, bende buruk tak baik cerite. Haha.

Btw, ade lagi keyang sanggup datang ke blog ni?

Terima kasih. Blog ni kian hambar. Sebab tuan dia pun semakin hambar. Tapi insyaAllah ada masa aku update. Walaupun orang tak baca, aku x peduli. Sebab aku baca blog aku sendiri. Haha.

toodles.bye. 



0 komen:

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design