Monday, March 18, 2013

Springgg Time Kmp

Hye , assalamualaikum the people. Hihi.

Perlis sekarang is freaking hot. sangat sangat hot sampai aku demam, batuk batuk, suara serak bak Ella gitu uolls. selsema lagi sampai ada darah darah. over hoii padahal sikit je. dahlah sekali baru haha.  Dasat dasat panas kat sini. Nak nak sekarang kat blok takde dah perkhidmatan air percume. erk maksud aku yang refill air tuh. before UPS ada lagi, tapi naik UPS dah takde. Terpakse lah beli air minreal sebtol RM1.60 tuh.==' Hidrasi badan habis taw.

Tapi apa yang coolnye Perlis jeng jeng is somethinggggggggg....

Bunga Sakura In Araustralia, Perthliss.

 Dekat  Dewan Seri Kayangan





Subhanallahhh ! Sumpah cantik giler giler. Tengok! Di sebalik panas yang Tuhan bagi, ada jugak terselit keindahan yang Tuhan kurniakan. sebenanrye banyak lagi fenomena kat Perlis ni yang aku tak pernah tengok pun selama aku stay kat Terengganu. Hekhek. Tapi susah pulak nak cari gambar semua tuh. Not pretty sure bila, insya-Allah ada rezeki aku try upload. Hewhew. well everybody, i am not pretending like ya i am ostadjah or whatever ape ape jelah persepsi korang towards me but i love do everything pasal keindahan Tuhan ni semua. and i am already dah pasang niat nak travel around the world. Insya-Allah. Kalau ada rezeki. Hihi :)

p/s : With love,
       Izwanie Halim
       Araustralia, Perthliss. 


Kahkahkahakah :P


0 komen:

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design