Sunday, March 24, 2013

Our Dinner

Assalamualaikum, Hye :)

Semalam dah nak update pasal ni tapi ingat nak tunggu gambar len. muehehe tapi malas lah nak tunggu lame lame sebab dah janji dengan myself, this gonna be last post sebaaaabbb 1 bulan je lagi nak final. No main main, final ni insya-Allah aku target 4 flat insya-Allah. Doakan for me to ihiks :P

so, semalam is our dinner . Kitorg punyer theme Arabian plus dengan Mask gitu gitu. Tak nak cakap banyak and have these pic. Sorry, i used the Lomo punyer effects and the quality of pic rendah giler tsk tsk. Nama je handphone handroidddd, 3g ada, tapii kamera... haaa mula nak buat perangai tak bersyukur. Hok aloh.













Malam tadi makan chicken chop. First class dinner malam. hewhew.

p/s : Bole nampak orang malas update blog? macam aku lah. malas nak update blog, malas nak typing, malas nak buat asignment lala k bye :)




0 komen:

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design