Saturday, March 16, 2013

" I miss my old Wanie "

Helllo .

saya memang dah nak masuk tido pun sebab esok nak gerak awal naik trainn yahoooo pergi Alor Setar. sepatutnye esok outing lelaki, tapi kami well... saje nak keluar minggu ni sebab mmg dah lama plan. mujurr dapat taw. Kalau tak dapat kebenaran jenuh lah saya nak tunggu. dahlah kasut kuliah tapak die dah patah 2, genster ke hape minah ni tak tahuuu lah. Tetibe je boleh patah. Ayat tetibe tu tak boleh blah. haha -.-

so, ni nak cakap random. dah lama dah saya selalu dapat text dari my old friend school, my junior bla bla, kawan matrix pun sama. month ago, i have big crisis tapi saya x naklah cerite . tapi disebabkan tu my life down like the helll tapi pada yang sama alhamdulilah at least terkurang sikit dosa saya ye dak? bajet sok baik lu. What? positive man! Hahahaha.

i got banyak text yang cakap macam nieh  " i miss the old Wanie". i trai taw figure out saya yang dulu macam mana. memang nak tanye orang dah lama but i lost. padahal saya takot saya tak boleh terime kenyataan kalau kalau ada yang cakap saya berubah or so whatever bla bla tu. hakikatnye saya rasa saya tak berubah but orang yang dah lama kawan dengan saya,  they knew me already who really i am. k k k enoughhhh .

so, saya trai ah tanye sorang ni. yang memang dah close dengan saya sejak tahun bile entah tak ingat hahaha., different gender sebab kalau tanye yang same gender die banyak nak jaga hati iteww je. well kawan kan. so bile tanya yang different gender nak nak dapat pulak kawan macam mulut longkang ( i mean he's straight to the point ) memang azab beb wa cakap tapi baguslah at least we know kan apa kekurangan gituwww.

so, bile tanye die jawab macam nieh . saya mudah tachink, kuat mengajuk,kuat berdendam, asyik bersedih gedik gedik ( haha well orang yg rapat je kot aku buat hoiiii )  and ada lagi tapi lupa. -.- sumpahh tak tipu okay. so saya pelik lah ? same jeee kott. lepas tu die cakap yang saya dulu chill., giler giler, happy go lucky and bla bla. * bile tulis pasal happygolucky terus rasa macam nak jadi kawan dalam cerite Happy Tree Friends* addict giler gua weh. Haahaha.

saya pun macam.. haaa? Ye ker? chhehehe. lepas tu gelak gelak lagi kononnnye cool ah padahal hati jahanam ku sumpah seranah engkauu kahkahkah. tapi yelah, saya sendiri sedar. sekarang ni memang dah berubah giler. tak tahu kenapa tp memang malas sangat nak layan hal remeh temeh. mcm ade sorang kawan sy ni Ya Allah nak je aku tukar no telefon serabut punyer pasal. Text, lepas tu call. lepas tu tak layan gune no.lain kacau. aku tipu cakap aku nak tunang k diam sekejap. lepas tu kantoii aku tipu, die contact aku balik. Ahhh memang panas hati rasa macam nak sepak ah.. niat hati nak tukar no tu kuat, tapi no tu lah gune untuk isi borang and bla bla bla. jangan ganggu saya k baiiii booo,

macam nak je hantar gambar ni haii saya dah tunangggg tapi kejadah cincin aku takde. esok outing cari cincin jom. hewhew. ( bersinar gituuu kuku ii haha )


bukan setakat perangai ke atau isi hati dalam je yang berubah, gituuuuwww. hek hek i was found myself pun fizikal iolss puunggg dah berubah giler. Rasa macam semakin bulatt giler since duduk kat matrik ya know. lepas tu kulit tak payah cakap rasa macam gelap giler. sini freaking hot tapi ilek ah. mula mula saya pun banyak complain jugak tapi last last tu rasa macam dah redha sikit ihikihikihiki so kitewww okay jelah. Haha.

hahahahaahha. Vip ( very innocent person ) sangatttt muka. Flawless habis. Tapi dulu lah -.-.

 
are u trying to say u are miss this my 'Crazyyyy side' ..? Hahaha.

well. saya dah 19th. saya pun macam tak percayee. both parents kahwin masa umur mereka 19th jugak. saya tak cakap pun nak kahwin umo 19, tapi saya observe berdasarkan kematangan tuh. so Wanie. Matured okay matured. Like this maybe :


tembam boooo tskk. tskkk -.- mencik mencik kahkahkaha.

btw.

 hum hum. we olls dapat third place mase treasure hunt masa Carnival Islamic Festival. Bam bam i pun boleee menang ( padahal aku selalu yang last sekali ahakahak -.-' )

K goodnite semua :/ *nak upload gambar Abishek KMP aku. tapi failed. demm. demm.







0 komen:

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design