Friday, March 8, 2013

Happy 19th

Helllo the a-ca- people.

As u know today dah 7 MAC and this is my birthdayyy *muka happy*. So, dah birthdayyy titew, titew haruslah nak cerite jugak ka kan kan? *walapun dah 8 Mac.

for the few days, saya dah tak tido bilik sendiri *terus guna saya bila dah 19th wkwkkw* sebab crisis dengan roomate sendiri. Bila dah tengah marah, everthig could be happened kan so saya pun decide nak pergi tido je bilik Ummu. Senang kepala hotak tak payah nak fikir fikir apee dahh. But the sambutan semalam punyer suprisee is out of my mind. i didn't expect and everything happened sudden. eh, english betul ke tidak itu ? Hahaha :) sebab kan dah bagitau harituu jangan sambut birthday kalau semua tak berbaik.

so, ini jalan cerite yang betul.

12.00 malam tadi tu tidoo. then got cal and text semua tuu, memang malas nak reply actually. nak biarkan dulu then time saya pergi toillettt, i saw a few of people yang tersandar kat luar tuh. sebab kan saya ni jenis rabun so ingatka sape . tu yang macam pandang lame eh tetibe terperasaaan dekat Shaq. I wass... terus masuk bilik then tutp pintu. Dah terkjut tu satu hal, at the same timee Ummu bawak cake. I thought the cake tu yang Saleha, Kila and the gangg yang plan. Ingatkan diorang bersetongkol ke apa kan? Rupe rupenyee Ummu sendiri tak tahuuu pasal mai roomate yang nak celebrate my birthdayy kat sini.

Dah geng bilik yang betul dah masuk, wish me for Happy Birthday. That time, ummuuuuu and the gangg was likee.. sentap maybe .. pastu tengok Fatin dengan Dylaa dah dekat meja study, saya pun dahhh macam oh mai God.. macam mana nak handle nieh sebab diorang yang 1st wish, then tetibe cake diorang yang macam dpinggirkan. T_____T lepas tu how about my le roomates yang turun kat bawah nieh? dah macam mana pulakk aku nak kena jaga hati dua dua belah pihak? otak dan hati berceelaaruu nak mampus u olsss masa tuh.

so, masa tu aku layanlah dulu roomate dulu. masa tuu dalam hati dah memang takot giler u ollsss kalau diorang yang terasa hatii nie dah macam mana. semalam pun takde niat lol nak sambut ala ala kadar dengan my roomates macam tuh. sebab tulahhh layanan kena kadar sama. Bila diorangg balik, aksi pujuk memujuk Fatinnn ehwahh. Hahaha. Woohoooo takot woo. janganlah sesape sentap seh on my birthday. Dahlahhh  sambut birthday semua tak cukup ahli. Hamboiii. Lepas tu... Dua dua cakes birthday tu same warneee... Woohooo both purpleee. so no pic yang diambil. sebab masa tu kan terveranjat kitew. Hahaha :P

sebab Wafaaaa tak join semalam, so i spent my time with her petang tadi. sebelum ni die kol tenghari ajak makan tapi aku ponteng kelas muahahaha sebab tido lambat. Kejadahye aku pergi tengookkk Happy ree Friends LOL. haha :)

ya know what? I miss the four of us. I miss eveything about us. 

lepas tuu.. saya dapat nie. Hahaha :)


the present. Haha. Tak banyak pun but bawwwaaakkk meaning uollls ! Hekhekehek :P


This is given by Faizahtun Naimah one of my bestfriend dalam kelas. Tak expect pun die nak datang bilik ummu then give me special thing nieh. Lain daripada yang lain and there were 32 notesss ! Awww sumpah woo sweet ni Faizah memang aku takkan buang semua notes notes nieh. Muehehhe :)



Hahaaha. Banyak sangat notes otes yang sweet tak mampu dah den nak snap pic. Thaks a lot my dear Faizaahhh. Acane lah lepa habis matrik nieh. Kau ada setiap kali aku down. Kalau tak kerana post kau pasal aku kat blog tuuhh. sumpah sampai sekarang i have no strength to live happily macam nieh. Gitu dia. Hahaha.  Not forget for Ummu and the gangs.

Apepun.. Thanks for all the wish. I didn't expect all this.Tak kisahlah yang terlibat secara langsung ke tak, my roomates pun yang dulu dulu ada salah fahaaam mintak maaf. Haha  kali ke berapa hoii hoii aku mintak maaf aku dah lupe lah. But i love evrything.  I love the moments we haveeee *tskktsskkk* Thanks againn * muah muah di pipi* hahhaha

p/s : Tunggu hadiah post nie. Cepatlah sampaiiii. Haha. Goodnite people. Bye :)

2 komen:

faizahtun naimah said...

i like this entry so much <3 hehe

faizahtun naimah said...

I like this entry so much <3

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design