Saturday, March 30, 2013

Eh Update. Haha.

perlis sekarang ni panas sangat. kalau turun ujan tu kire dah syukuurr lah sangat. Dah 2 kali aku demam. sedih nye demam kalau jauh dengan family. Tapi mujur lah boleh handle sendiri. Demam kalau duduk kat rumah, macam mengada nak suruh adik adik tolong belai ambilkan makanan, tolong ambilkan air. Tapi kat sini ssensorang jelah, kawan bukannye takde. Eh adaaa, syukur iols ada kawan kawan caring ihiks XP

sebulan lagi, tak sabar gilee dah nak balik. Memang x sabarr sangat pun.

Tapi takot lah kalau dah rindu kawan kawan . haih sodehhhh lah nanti rindu kawan kawan. Hum.

Hurm. ni ada menda satu nak cakap.

please lah dont jump to conclusionn pleasee k pleaseeee..

me myself dulu memang suke ah jump jump nieh. Tapi takdelah nak jump melulu, sekejap jeee. bile someone dah explain benda betul, akcelli aku okay balik sebenarnye. Tak marah lama lama pun. sumpahh! tapi kadang kadang bila ade orang tak faham diri aku nih, eei nampak macam susah lah nak explain. susah nak bagi gambaran eh aku sebenarnye kan begini dan begini. memang tak lah, kesudahaannya i need to pretend macam i loikke semua lepas tu lagi,, i terus je follow je rentak hidup dia.

kalaulah boleh, aku nak sangat bila aku diam, aku x nak orang kacau. kalau orang text, lepas tu call then aku tak text balik , tak call balik means that pleasee stay away from me. No ! I am not avoiding myself daripada sesiapa pun but sometimes orang pun nak jugak privacy spacee. janganlah nak tuduh melulu aku tak reply msg korang sebab marah ke, sebab itu dan ini. Ishh rimass sangat .nak nak kalau buat buat salah send text. Hari hari hampir 3 @ 4 text dieeee jee. Terus aku x lalu nak reply. Kawan sekolah ke lantaklahh. Haha.

kalau tak reply di fb, tak aktif kat laman fb tu, carilah aku kat twitter. almost 24 kat situuu. insya-Allah balas, haahaha :D demand giler ayat.

bukan ape, sometimes aku ni jenis bile orang dah salah faham dengan aku, aku malas nak pergi explain balik. aku jenis "lantakk kaulahh!" tapi tak semualah certain person je muehehhe.

sekarang ni pun nak dekat final, -,-'

stress tahu. sebab banyak bende tak catch up.

okay, jangan buat ayat " wanie takpe, x blaja pun. result tetappp..."

u just put me down baby. sumpah.

aku tak berapa nak suke sangat. sebab bende bende ni lead me to jadi yang peemalaaasss sangat . aku x nak jadi pemalas. ade satu masa aku terlintas nak jadi nerd studentt . nak sangat org yang mengadap buku 24 hours so me deserves lah kalau dpt scoree. so takde timbul tande tanye, atau kata kata perlian dalam kelas. I dont know why, but every single words slipped out from Kasyidi mouthhh tu, raseee macam weh kau diam sebentar boleh? aku bosann bende yang sama jeee kau ulang. ==' tapi takkan bende kecik tu nak gaduh. haha kenalah buat bodoh je.

dang dang buat countdown. sebab tak sabar nak balik sebenarnye ;')

p/s : heee sori sebab langgar janji. ingatkan malas nak updatee tapi dah tengok ummu asyikk berupdate jeee kite terus moood jeles hahahhaha . Thanks for read. Love u.  :*

0 komen:

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design