Wednesday, September 12, 2012

Raya Tak Jadi.

Assalamualaikum wbt.

Start pukul 10 td sepatutnya aku ada majlis jamuan raya. Tapi aku tak pergi dan aku tak nak pergi.  Kalau mak aku tahu, aku tak nak pergi, in case sebab yang simple sahaja, dah sah aku kena. Bukan setakat ma, habis semua sedara mara pun aku akan kena. Pleaseee, Along buat perangai lagi.

mcm mana aku nak cakap. aku rase down down down sangat. Aku rasa macam dissapointed sangat. Ni bukan pasal takde baju raya, yang tu taklah nak berapa kisah sangat. Tapi.. entah. Maybe ade something kot yang buat aku rase macam downn ah beb. Forget it. I dont want to remember it again, Chewahhs

aku punyer perut sangat hungry sekarang ni ,cafe pulak tutup. Dah ada jamuan raya.. Aku duduk diam diam dalam bilik tak nak kena igat. Fathini called 2 kali, Arum msg aku tak reply. Pada si Faezah n Ummu au suruh diorg kelentong classmate aku cakap aku tak nak pergi sebab tak sihat. And now, Tuhan dah balas. Bangun je dari tido, kepala hotak aku sakit sangat. Dah dekat 12.30 bangun tido, mana tak fening, tapi aku tido pukul 8.30 hokkay.

kesian wafa. Dari tadi die pujuk aku ajak aku pergi jamuan raya. Dibaginya baju dia untuk aku pakai in case aku mengadu aku takde baju raya. Baju raya warna merah ada, aku saje tinggalkan kat umah. Gile seksi + jarang, memang tak ah nak pakai kat sini . Kat rumah pun, separuh hari raya pertama je aku pakai. Lepas tu, terus tukaq. haha.

Macam macam Wafa pujuk aku. Aku tetap beerkeras tak nak pergi. Come on Wanie, 18 tahun kau nak buat perangai lagi? y not. Baru 18 tahun. Bukan 28 tahun kan? Ilek ah. Tapi tersentuh jugak, Wafa ni ade je yang die buat nak senangkan hati kawan dia.

Teringat zaman sekolah dulu. Ade je yang ambil berat pasal aku. =.=' Aku appreciate dalam diam. Aku rindu kalian semua tapi aku diam. Sampai sekarang.

Page Divders


Aku nak kalian balik jadi classmate aku.


0 komen:

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design