Sunday, May 6, 2012

Blogger Challenge : Google the meaning of your name and share what you got

Assalamualaikum  :)

Sepatutnya pagi ni aku dah ada plan dengan Aisyah nak pergi jogging. Chewah ! Dekat nak belajar ni baru kau tahu nak pergi jogging bagai kan?! haha. Tapi....cuaca nampak mendung giler sekali macam nak ribut je, takkan nak berdegil pergi jugak. So, terpakse kami postpone pergi esok. T_T tapi okay jugak, sebab badan badan aku tah habis lenguh lagi pergi jogging dengan cousin hari Jumaat tu. Pukul 6.34 kami keluar, balik 8.49. Jogging kat pantai je youuu ! Dan mintak mintak petang ni tak hujan sebab plan nak pergi jogging dengan Zack. Zack pun satu, apesal tak inform aku awal awal. Nak dekat dekat belajar ni baru semangat bagai ajak aku pergi jog. Hampes !





so here we go, aku buat next challenge. Aku pilih challenge ni in case yang lain malas nak jawab. ^-^

Google the meaning of your name and share what you got
haha, Sedih giler nama kita ( okayyy, bukan kita tapi AKU ) takde maksud. Macam sedih je. Terpikiq jugak tang mana abah aku boleh dapat nama ni haa? Amboii ! Kelas abah! hahahaha. Adik aku haa, yang sorang tu 3 patah perkataan. Nur Izwa Suhada. Yang tu sorang 4 patah. Nur Izwa Arissa Balqis. Amboi. Kelas nama kau orang dik ! Kak Long jugak rasa nama macam melukut di tepi gantang je. kekkeke.

okay kidding. Tak kisahlah nama apa pun. Tak guna kalau nama cantik perangai buruk kan.? Tarak guna lah. Lepas aku google, ada pulak kat bawah tu yang macam ni :-


 Tettt. Tettt. Tak bole blah aku tengok ni rasa macam funny je. Yang aku rasa betul pun, emosional je kot. Naif tu memang out of list. Perangai macam puaka ada hati bernaif konon. tett tett. Warak tu insya-ALLAH coming soon. Yang ikhlas tu depends atas orang and atas bende aku buat. Tapi rase nya selame ni ikhlas kot. (perlu ada kot ke kalau ikhlas?) teheheh.Zingy tu aku tak tao meaning. Dah google tapi tak bersungguh. haha. Idealistik tu aku rasa 50% yes, 50% not. tehehehe. Amanah tu aku fikir jugak bab apa ea? Kalau bab duit, alhamdulillah setakat ni i'm okay with it. Kalau bab kerja, aku akan buat bila orang dah amanahkan aku tapi tapi an, kalau ada orang amanahkan aku sebgai ketua, lepas tu suruh anak anak buah buat kerja, aku rasa macam takk kott sebab aku ni selfish. Kerja aku, kerja aku. Anak anak buah aku bagi yang simple je. haha. Aku tak suka duduk diam kalau bekerja. Rasa macam uselesss. T_T

so, siapa yang rasa rajin nak google nama dia macam aku buat. check link ni. Selamat bergoogle.

p/s : Hujan lebat giler sekarang. Rasa macam nak pergi mandi. Haahaa. :)




0 komen:

 

My Other Half Template by Ipietoon Cute Blog Design